boek zangeres nika!

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in meer informatie over NIKA als zangeres bij uw speciale gelegenheid! Hieronder vindt u verschillende mogelijkheden voor het boeken van NIKA als zangeres. Wilt u NIKA voor een andere gelegenheid boeken of heeft u een idee wat hieronder niet genoemd wordt? Schroom niet en neem even contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan (onder aan deze pagina). Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Marianne Koenders; 'Nika heeft een prachtige stem, zingt met gevoel en raakt je. Echt kippenvel!

Kan haar echt aanbevelen voor een optreden!

Marc Dekkers: 'Eind oktober werd ik 50. Ik had een concertzaaltje gehuurd en ruim 100 gasten kwamen opdagen. Nika had ik ingehuurd voor de muzikale omlijsting. Met haar uitstraling, prachtige stem en muziekkeuze kreeg ze de mensen direct op de dansvloer. Verder was de communicatie prima in orde en was ze erg flexibel . Mede door het optreden van Nika werd het feest een groot succes.'.


MOGELIJKHEDEN

FEESTJES EN DERGELIJKE

Of het nu gaat om een klein of groot verjaardagsfeest, een huiskamerconcert, een borrel, een babyshower, een vrijgezellenfeest, een diploma uitreiking, een receptie, een diner, een festival of een groot concert. NIKA past met haar positieve energie en repertoire op maat overal bij!


Geert Blenckers; 'Geweldige zangeres! Ontzettend positieve energie op het podium en enkel enthousiaste reacties uit het publiek tijdens onze kasteeltuinconcerten 2019 in Helmond!'.


bruiloften en ceremonies


Marc, Kristel en de kids; 'Nika heeft gezongen tijdens onze ceremonie in het gemeentehuis in Sint- Oedenrode op 10-06-2016

Super was het! Gaf toch net een stukje meer op zo'n dag'. 


Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Een huwelijk en huwelijksceremonie zijn waarschijnlijk één van de mooiste momenten uit jullie leven. Dit wil je dan ook zo bijzonder en onvergetelijk mogelijk maken!

 

Met live muziek maak je de herinneringen nog persoonlijker. NIKA brengt met haar warme stem, warme persoonlijkheid en brede lach jullie favoriete liedjes naar jullie bruiloft toe en zorgt ervoor dat dit moment nóg specialer wordt.

 

Dit is onder anderen mogelijk voor een ceremonie, kerkelijke inzegening, voor de receptie, voor het diner of voor het feest.

 

Het is altijd mogelijk elkaar te ontmoeten voor de grote dag!

Ceremonie, inzegening en dergelijke.

 

- €300,00 inclusief BTW.

 - 1 tot 5 liedjes

 (Inclusief één gratis aanvraag buiten het vaste repertoire. Meer dan één aanvraag buiten het vaste repertoire in de 1 tot 5 liedjes? €20,00 per aanvraag.

 

- Meer dan 5 liedjes tijdens de ceremonie? €20,00 per extra liedje). 

 

- Inclusief reiskosten binnen de straal van 15km vanaf de Prinskarelstraat 123 in Helmond en reistijd binnen 30 minuten. 

Borrel, receptie of diner

 

- vanaf €400,00 inclusief BTW

 
- 30 minuten tot 3 uur live zang beschikbaar, inclusief pauze.

(inclusief 5 nummers op aanvraag naast het bestaande repertoire).

 

- Inclusief reiskosten binnen de straal van 15km vanaf de Prinskarelstraat 123 in Helmond en reistijd binnen 30 minuten. 

Combinatie voordeel (ceremonie + borrel/receptie/of diner)

 

- Voordeel van €50,00.

 

- Combinatie prijs vanaf €650,00 inclusief BTW  

- Inclusief reiskosten binnen de straal van 15km vanaf de Prinskarelstraat 123 in Helmond en reistijd binnen 30 minuten. uitvaarten

NIKA heeft op jonge leeftijd helaas al veel dierbaren moeten verliezen.

'Dat was een moeilijke tijd en dat is het met momenten nog steeds , voor mij en alle mensen om mij heen'. 
NIKA komt uit een heel warm en muzikaal gezin. Muziek speelde dan ook een grote rol bij de diensten. 
Ik zelf heb bij iedere dienst live gezongen. Dit heeft mij en de mensen om mij heen zoveel gegeven.'.

 

Gelukkig denken veel mensen tegenwoordig al goed na over welke muziek ze willen horen tijdens een afscheid of levensviering. Maar geregeld vergeten mensen nog of weten mensen nog niet, dat een live zangeres zoveel gevoel ter plekke kan overbrengen. Daar kan (meestal) geen cd tegen op!

 

NIKA  heeft in die moeilijke periode een nieuwe kracht in haar zelf gevonden en dat is zingen bij afscheidsdiensten. Ze weet zelf hoe het is, en dat kunt u horen!

 

U kunt kiezen uit een vast repertoire maar u kunt ook in overleg met NIKA nummers aanvragen die u graag zou willen horen. NIKA kan de nummers a capella of met een professionele orkestband ten horen brengen. 

 

Mocht u NIKA willen ontmoeten voor de dag zelf dan kunt u daar samen een moment inplannen voor een face to face ontmoeting of voor een videogesprek. U kunt dan samen alles bespreken met betrekking tot de uitvaart, de zang, kleding, locatie, tijd en muziek.

 

NIKA vraagt voor een uitvaartdienst €200,00. Inclusief een kleine geluidsset als dit nodig en/of gewenst is, instuderen van 1 of 2 verzoeknummers (bij meer verzoeknummers wordt een meer prijs van €5,00 per nummer gevraagd) en reiskosten binnen een straal van 15km vanaf de Prinskarelstraat 123 in Helmond.


ZORGINSTELLINGEN EN VERZORGINGSHUIZEN

Michelle van der Putten; 
'Nika heeft een tijdje geleden bij ons in het woonzorgcentrum opgetreden. Onze cliënten hebben genoten van de muziek en de warmte van Nika. Bij ons wonen dementerende ouderen en door de rust die zij uitstraalt nemen de cliënten dit over.

Kortom was het een hele fijne middag voor de cliënten, wij willen Nika hier nogmaals voor bedanken! '.


Door NIKA's HBO studie en haar werkervaring in de zorgsector treedt ze ook regelmatig met veel liefde op bij zorginstellingen en verzorgingshuizen.  NIKA weet precies hoe ze contact moet maken, zich op mag stellen en hoe ze de bewoners een fijne ochtend, middag of avond kan bezorgen. Haar warme stem en brede lach vallen altijd goed in de smaak en de rust die haar stem en zijzelf uitstraalt zorgen dat de cliënten dit overnemen.
NIKA treedt op voor zowel de oudere generatie als jongeren met verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Het repertoire en de interactie wordt afgestemd op de vraag van de locatie en doelgroep.

Daarnaast biedt NIKA ook creatieve- muziektherapie. Meer hierover vind je op www.nikavanstiphout.nl.


OVERIGE MOGELIJKHEDEN

Heeft u andere ideeën die nog niet genoemd zijn? Een andere unieke gelegenheid waarvoor u NIKA wilt boeken? Laat het even weten! NIKA past met haar positieve energie en repertoire op maat overal bij! Of het nu gaat om een klein of groot verjaardagsfeest, een babyshower, een huiskamerconcert, een verrassing, een vrijgezellenfeest, een borrel, een diploma uitreiking, een receptie, een festival of een groot concert. 


contactloos- OF concert  op afstand in tijd van coronacrisis

Ook in de tijd van de Coronacrisis zijn er gelukkig mogelijkheden om nog steeds te genieten van muziek en mensen een onvergetelijke ochtend, middag of avond te bezorgen. En al helemaal als het  daarbij ook mooi weer is! Altijd op een manier volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Ook bij NIKA kunt u terecht voor contactloze of concerten op afstand.


vrijblijvend een offerte AAnvragen

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte voor een optreden van NIKA.  Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. NIKA streeft er naar zo snel mogelijk te reageren, maximaal binnen 2 werkdagen. Mocht u daarnaast nog vragen hebben of behoefte aan contact, klik dan hier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.